online

05.07.2021 16:53

79

1091 учень оздоровився протягом червня у таборах відпочинку шкіл кращої ОТГ Одещини

1091 учень оздоровився протягом червня у таборах відпочинку шкіл Красносільської територіальної громади Одеської області.

«Що може бути кращим для дитини, як відпочинок у колі справжніх друзів та  своїх однокласників?


Наскільки цей відпочинок стане для дітей активним, пізнавальним, пам'ятним, багато в чому залежить від нас, дорослих - організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.

Так, на базі закладів освіти Красносільської громади протягом червня працювали табори з денним перебуванням, в яких відпочили 1091 учень. Цей відпочинок для дітей був сповнений яскравих вражень і гарного настрою, а літні канікули для школярів - це відновлення здоров'я, наповнення новими силами, розвиток творчого потенціалу, залучення до культурно-освітніх заходів.

Поруч з дітьми постійно знаходилися вихователі, які піклувалися про створення сприятливих умов для відпочинку вихованців, розвитку творчих здібностей кожного з них. А система заходів, яка проводилися кожного дня, сприяла постійному активному розвитку особистості, соціальної активності та життєвої творчості», - розповіла голова сільради Марина Архірій.

Нагадаємо, що до складу цієї громади, що розташувалася на східному узбережжі курортного лиману Куяльник, входять села Красносілка, Ілічанка, Корсунці, Кубанка, Новокубанка, Переможне, Іванове, Павлинка, Букачі, Василівка, Лізинка, Нові Шомполи, Созонівка, Шаманівка. В населених пунктах Красносільської громади понад 12 тисяч жителів.

ПІБ*
Контактний телефон*
Ваш e-mail*
Додаткова інформація
Надіслати
* - обов'язкові поля для заповнення