online

06.07.2022 17:18

123

4000 продуктових наборів отримали жителі 19 сіл Одещини

У Визирській сільраді Одеської області 4000 продуктових наборів отримали жителі 19 сіл громади.

Про це орган місцевого самоврядування сповістив на своєму офіційному сайті.


«За ініціативи депутатської групи "Команда розвитку" виділено кошти з місцевого бюджету Визирської сільської ради на придбання продуктових наборів для підтримки населення Визирської громади.

Було сформовано та роздано 4000 пакетів у кожне домогосподарство усіх 19 сіл, враховуючи внутрішньо переміщених осіб, які знаходяться на території громади.  Наступну партію гуманітарної допомоги заплановано на осінь 2022 року», - йдеться у повідомленні сільради.

Натомість Іванівська селищна рада надає жителям сіл громади соціальний автобус, яким безкоштовно раз на тиждень можна відвідати Іванівку.

«Більшість людей Білчанського та Баранівського старостинських округів, що приїхали сьогодні до смт Іванівки відвідали соціальний пункт громади та отримали маленькі подарунки. Завтра чекаємо чекаємо жителів Северинівського старостинського округу», - йдеться у повідомленні в соцмережах голови цієї громади Віктора Лобача.

Раніше повідомлялося, що в селищі Затишшя Роздільнянського району для малечі організували конкурси, ігри та розваги представники благодійного фонду «Пліч-о-пліч» та волонтерського гуманітарного штабу «Одеса як вона є».

Також всі маленькі учасники свята отримали подарунки та солодощі від організаторів.

Визирська сільська громада
Іванівська селищна громада
Сьогодні на Одещині дітям організували розваги
Малеча Затишанської селищної громади
ПІБ*
Контактний телефон*
Ваш e-mail*
Додаткова інформація
Надіслати
* - обов'язкові поля для заповнення