online

11.07.2023 21:05   Життя громад

205

Упоравшись з Малорошівським спуском місцева влада на Одещині взялася за ремонт дороги С 162501

Від Перехрестове до Онилове планують заасфальтувати 2,2 км дороги

Відзвітувавши днями про ремонт дороги від селища Затишшя до села Торосове, на якій найпроблемнішою ділянкою став Малорошівський спуск, 11 липня Затишанська селищна рада на своїх інформаційних ресурсах сповістила початок робіт щодо експлуатаційного утримання ділянки дороги С 162501 у селі Перехрестове.

Планується, зокрема, заасфальтувати вулицю Шкільну через залізничний переїзд у напрямку села Онилове. А це 2 кілометри 200 метрів.


Роботи виконуються за рахунок коштів бюджету місцевої громади.

Селищний голова Геннадій Топольницький з цього приводу зазначив, що дорожники нині готують основу для асфальтобетону.

Задля цього будівельники доріг вирівняли старе дорожнє покриття, завозять та трамбують потрібний шар щебенево-піщаної суміші.

«Після ремонту дороги, сподіваюся, жителі села зможуть з комфортом їздити через залізничний переїзд з однієї частини села в іншу», - сказав керівник громади.

Варто зазначити, на автошляху між адміністративним центром цієї ОТГ та с. Торосове довелося впорядкувати в належний стан дев’ять водостічних труб.

Натомість у службі з відновлення та розвитку інфраструктури Одещини повідомили про аварійно небезпечну ділянку біля села Іванове Красносільської громади автомобільної дороги М-14. Тут через надмірну кількість опадів сталося руйнування плити мосту.

«Аварійну ділянку загородили та встановили відповідні дорожні знаки. Приступаємо до ремонту дорожнього полотна», - ідеться в інформації служби доріг.

Вас може зацікавити:

На межі Одеської і Миколаївської областей дорожники оновили якір

 

Микола Заєць, редактор стрічки новин

ПІБ*
Контактний телефон*
Ваш e-mail*
Додаткова інформація
Надіслати
* - обов'язкові поля для заповнення